false
267
622
fade
3
2

Studenten

Stages en onderzoeksopdrachten

Vetvice heeft regelmatig mogelijkheden voor onderzoeksopdrachten en stages, zowel groot (vb. afstuderen) als relatief klein (vb. twee-weekse onderzoeksopdracht).


Ben jij een ambitieuze, hardwerkende en nauwgezette student, die wil kennismaken met Vetvice, en een onderzoek of stage wil doen naar arbeids- en koegerichte onderwerpen? Lees dan verder, want Vetvice is altijd bezig met vernieuwing en wetenschappelijke onderbouwing van de adviezen en trainingen. En wij willen daarbij héél dicht bij de praktijk blijven.


De Vetvice medewerkers doen altijd hun best om studenten van omschreven en praktische opdrachten te voorzien, en goed te begeleiden. Wij verwachten van onze stagiaires dat ze effectief en efficiënt gebruik maken van de tijd van hun begeleiders. Dus goed voorbereid een overleg ingaan en alles vragen/zeggen wat je wilt zeggen. Wij nemen je niet bij het handje, verwachten dat je je eigen tijd kunt indelen, en allereerst zelf zorgt voor een uitstekende kwaliteit van je werk en de resultaten daarvan.


Doordat de meeste Vetvice medewerkers geen uitgebreid kantoor hebben en veel onderweg zijn, werken veel van onze stagiaires vanuit huis of bijv. op school.


Een overzicht van de onderzoeks- en stagethema’s:

  • Volledige uitwerking van het behandelplein (bestektekening) en de planning en uitvoering van behandelingen in de Vetvice-DairyLogixstal.


Voor eigen ideeën en korte onderzoeken graag contact opnemen: